HOTELS IN LONDEN

Londen hotels online hotel boeken laagste prijs garantie zonder kosten | POWERED BY BOOKING.COM

hotelsinlonden.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Londen hoofdstad van Engeland
Booking.com

Een stedentrip naar Londen is niet compleet zonder een paar mooie musea in Londen bezocht te hebben. Bijvoorbeeld de Tate Gallery, het Victoria and Albert Museum en de National Gallery. Maar ook het Science Museum is voor kinderen zeker erg leuk!

Maar Londen is ook een uitstekende plek om een dagje lekker te winkelen, want de Engelse hoofdstad kent genoeg leuke boekenwinkels, antiekwinkels, hippe boetiekjes en straatmarkten. Londen is bijvoorbeeld hét onderkomen voor de grote merken als Burberry en Lonsdale. Onderduiken in het nachtleven hoort er natuurlijk ook bij! Misschien gaat u graag naar één van de vele musicals of naar het casino, uitgebreid dineren in één van de vele restaurants maar ook de vele bars, cafés, clubs en discotheken in Londen bezorgen u een onvergetelijke tijd.

Het fascinerende van deze stad is dat het moderne en oude londen zo vreedzaam naast elkaar bestaan. In de City en in voormalige buitenwijken als Chelsea getuigen pubs en oudepatriciërswoningen van vergane glorie en van rijkdom van eeuwen geleden. Maar De stad blijft ook vernieuwen met verschillende prestigeobjecten. deze leveren de kunst, het design en de mode steeds een nieuwe impuls. Nieuwe trends op dit zijn vaak afkomstig uit de subcultuur van Londen. het straatbeeld hier is van grote betekenis.

Tip: een fietstour door Londen met een Nederlandse gids langs alle belangrijke bezienswaardigheden.

Must sees in Londen: Metrostation Embankment, Station London Charing Cross, Metrostation Leicester Square,  Somerset House, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Houses of Parliament, Tower of London, London Eye, Chinatown London, Hyde Park, St James's Park, Covent Garden, Piccadilly Circus, Shaftesbury Avenue, Charing Cross Road, Wembley Stadium, O2 Arena, Prince Of Wales Theatre,  Piccadilly Theatre, Lyceum Theatre, Queen's Theatre, Waterloo Station, Station Victoria, Palace of Westminster, Westminster Abbey, Saint Margaret's Church, Tower of London, historische nederzetting van Greenwich, Kew Gardens en Big Ben.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands